Op de Betteld nemen we al jaren bijbelstudies op. Misschien heb je er ooit wel eens een bijgewoond. Vanaf nu kun je alles terugkijken op ons videoplatform! Je hoeft alleen maar lid te worden, de eerste maand is gratis (daarna slechts €2,- per maand)! Je steunt hiermee ook meteen onze stichting Ondersteuning Evangelisatieverkondiging de Betteld, vanwaaruit wij het programma financieren. Het is een ANBI, dus daarmee is het aftrekbaar.

Meld je aan en begin met streamen

Videoplatform

Internationaal platform

Begin 2021 werd besloten om voor wereldwijd gebruik Engelstalige studies op te nemen. Ondertussen is de Kruisconferentie opgenomen met Eddie Bakker, bestaande uit veertien lessen. Er worden gauw 100 Engelstalige lessen per jaar opgenomen, dus met de Nederlandse erbij kom je gemiddeld al op drie nieuwe studies per week.

Steun ons werk

Voor dit wereldwijde werk zoeken we zakelijke partners om deze visie te sponsoren. Giften kunnen worden overgemaakt naar onze ANBI, St. Ondersteuning Evangelie-verkondiging De Betteld en zijn dus aftrekbaar van de belasting. De informatie hiervoor vind je op onze website.

Vacatures

Om al deze plannen waar te maken zijn we hard op zoek naar extra helpende handen.
Zo zijn we op zoek naar cameramensen, beameristen en iemand die een ster is in administratie. Lijkt je dit wat? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op