Horeca Vacature op Vakantiepark & Conferentiecentrum Betteld Zelhem

We hebben een vacature horeca beschikbaar. Vanaf februari zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s in de horeca voor ons Christelijk vakantiepark en conferentiecentrum.
Het werk zal voornamelijk in de weekenden en vakanties zijn, alhoewel er ook steeds meer groepen doordeweeks beginnen te komen. Afhankelijk van het aantal conferenties zul je worden ingeroosterd. Dit is niet elk seizoen even veel.

Functieomschrijving:
Onze voorkeur gaat uit naar mensen die 17 jaar of ouder zijn.
Met je werkzaamheden ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het voorbereiden, klaarmaken, afruimen en afwassen van het ontbijt en lunchbuffet en diner. Daarnaast hebben we een snackbar waar we ons personeel inzetten. Je bent bereid om ook in de late uurtjes te werken.
Voor alle taken geldt dat je ervan geniet om tijdens piekdrukte flink de handen uit de mouwen te steken en onderdeel te zijn van een goed op elkaar ingespeeld team.

Wij verwachten: ….een flexibel, allround en een creatieve teamplayer. Verder ben je representatief en gaat de voorkeur uit naar mensen die zaterdag de hele dag beschikbaar zijn. Je bent stressbestendig, flexibel en kan goed schakelen. Gastvrijheid en service zijn je motto en het is belangrijk dat je respect hebt voor het christelijke geloof.

Wij bieden: …. je een leuke baan in een dynamische werkomgeving, binnen een gezellig team. Je contract zal op oproepbasis zijn.
Interesse? Stuur je cv met motivatie naar tineke.jongedijk@betteld.nl en misschien wordt jij binnenkort wel onze nieuwe collega!