Van blokhut tot herberg

Een weekendje weg met een grote groep? Dat kan bij ons ook! Wij hebben groepsaccommodaties geschikt van 30 tot wel 132 personen! Je vindt ze verspreid over het hele land en zelfs in België. Onze groepsaccommodaties zijn heel divers, neem hieronder maar een kijkje!

de Betteld Groep

Sfeervolle Zweedse blokhut | Amerongen

In de Utrechtse bossen ligt een pittoresk stadje Amerongen. Hier staat de sfeervolle groepsaccommodatie van de Betteld. ER kunnen zo’n 80 personen overnachten. Er is een grote gemeenschappelijke ruimte om te ontspannen en spelletjes te doen. Hier is een sfeervolle open haard en aangrenzend de grote keuken. Buiten is een grote speeltuin met vuurplaats en springkussen.

Meer informatie

Knusse Herberg | Zelhem

In Zelhem staat de Witte Herberg, een grote accommodatie waar wel 132 personen kunnen overnachten in slaapkamers met stapelbedden. Er zijn in totaal 21 slaapkamers, waarvan het overgrote deel 6-persoons is. Ze hebben allemaal eigen sanitair en grenzen aan de gezamenlijke ruimte de Bovenkamer. Onder de Herberg bevindt zich het Restaurant en het Café, zalen die je ook kun huren.

Meer informatie

groepsaccommodaties de Witte Herberg
De Betteld Limauges

Midden in de Belgische bossen | Limauges

In België, zo’n 30 minuten rijden onder Brussel, vind je Limauges. Een klein dorpje waar deze groepsaccommodatie staat. Het is een grote accommodatie waar grote, maar ook kleine groepen kunnen verblijven. In totaal kunnen er 150 personen overnachten. De accommodatie heeft meerdere grote en kleine zalen een professionele keuken.

Meer informatie