Geschiedenis en over Zelhem

De Betteld Zelhem bestaat sinds 1972. Het is begonnen als een boerencamping en langzamerhand uitgegroeid tot het park wat het nu is. Deze vestiging is opgericht door de familie Hobelman. Vakantiepark de Betteld in Zelhem is met bijna 500 plaatsen en 22 hectare grond het grootste christelijke vakantiepark van Nederland, en de grootste vestiging van de Betteld Groep. Het park heeft ruim 300 vaste staanplaatsen, meer dan 100 kampeerplekken en iets minder dan 150 huuraccommodaties. Op het park bevinden zich een 4,5 hectare grote recreatieplas, herberg met 147 slaapplekken, café, snackbar, mini-supermarkt en boekwinkel. Verder telt het 7 congreszalen waarvan de grootste, de Ichtuszaal, plek biedt voor ruim 1800 mensen. Op de Betteld in Zelhem worden het hele jaar door conferenties gehouden en in de vakanties is er een uitgebreid christelijk programma.

Bezoek de website

Vakanties

Het vakantiepark is 450 plekken groot en heeft zowel kampeerplekken als chalets. Maar u kunt er ook overnachten in leuke safari- of glamtenten. Tijdens de schoolvakanaties bieden we een uitgebreid christelijk programma voor volwassenen, kinderen en tieners. Zo zijn er bijna elke dag bijbelstudies, kunnen kids meedoen met MEGA-Kids en de tieners met Royal Adventure. Verder organiseren we veel leuke workshops en seminars. U kunt zwemmen in het zwembad of in het meer en voor wie niet zo’n zin heeft om te koken is er de snackbar!

Zoek een vakantie

Conferenties

De Betteld Zelhem is een conferentiecentrum met grote mogelijkheden. We hebben verschillende zalen: voor 10 personen tot wel 1.700 personen. Er zijn in totaal 6 verschillende zalen met elk hun eigen kwaliteiten en mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om uw conferentie geheel te laten ontzorgen. Dat betekent dat wij voor u de inschrijvingen regelen, zorgen dat uw gasten kunnen mee eten en nog meer. Uw gasten kunnen ervoor kiezen om te blijven overnachten in een van onze verblijfsopties. Zo kunt u gemakkelijk meerdaagse conferenties organiseren!

Meer informatie

onze diensten: conferenties bezoeken
groepsaccommodaties tipidorp Zelhem

Groepsaccommodaties

In Zelhem kunt u met grote en kleine groepen terecht in onze groepsaccommodaties. De Witte Herberg is een accommodatie voor groepen tot wel 147 personen. De slaapkamers hebben allemaal eigen sanitair en zijn ook te gebruiken als tweepersoonskamers. De stapelbedden kunnen namelijk worden ingeklapt. In de Herberg is een gezamenlijke ruimte en een professionele keuken aanwezig. Het Tipidorp is een gezellige groepsaccommodatie die bestaat uit 6 tipitenten en een gezamenlijke tent. Elke tipi heeft 6 bedden. 

Meer informatie