Naarmate er meer informatie over het coronavirus naar buiten komt dat van invloed is op onze diensten en uw verblijf, laten we dit op deze pagina zo spoedig mogelijk weten. We vragen u om onze berichtgeving af te wachten en geen contact met ons te zoeken als het niet dringend is.

Zelhem

In Zelhem gelden uiteraard maatregelen tegen het virus. We houden alles bij op onze coronapagina. Deze vindt u via onderstaande knop.

Maatregelen in Zelhem

Amerongen

Momenteel is onze vestiging in Amerongen gesloten. Waarom? Er mogen volgens de huidige maatregelen in groepsaccommodaties maar 4 personen samenkomen of 1 huishouden. Dit is niet haalbaar, daarom zijn wij gesloten. Wanneer u weer welkom bent in onze accommodatie leest u dat hier.

Het Brandpunt

Ons conferentiecentrum in Doorn, Het Brandpunt, is geopend voor kale zaalverhuur. We mogen namelijk niet de gebruikelijke catering voor u verzorgen. Daarom zullen groepen zelf voor hun eigen eten en drinken moeten zorgen. U bent van harte welkom in kleine groepjes om bij ons uw samenkomst te organiseren!

Cadzand

Momenteel is de Betteld Cadzand gesloten. Het park zal niet meer open gaan als camping, er wordt gewerkt aan een groot gasloos vakantiepark. Hierdoor hebben de maatregelen dan ook geen effect op deze locatie.

Limauges

In België gelden andere regels als in Nederland. De regels zijn strenger en tot nader order wordt de accommodatie niet gebruikt. Voor overleg kunt u contact zoeken met de plaatselijk beheerders Margriet en Henk Bouwman. Contact:   +32 10 614 644