De Betteld is gespecialiseerd in het organiseren en ontvangen van conferenties. Er zijn verschillende locaties waar we verschillende grootte conferenties kunnen ontvangen. In Doorn, Zelhem en Limauges zijn ruimtes om samen te komen met uw organisatie. Elke locatie heeft zijn eigen specialiteiten en capaciteit.

Online conferenties organiseren

Zelhem

In Zelhem kunnen we conferenties ontvangen van 30-1.700 personen. We hebben hier verschillende zalen. De kleinste kan 30 personen huisvesten, de grootste 1.500. In deze grote zaal is professionele apparatuur aanwezig om live video te streamen. In de zalen zijn geluidsinstallaties en lichtsets.

Uw conferentiegasten kunnen bij de Betteld Zelhem gemakkelijk overnachten in onze chalets, stacaravans, Herberg, safari- of glampingtenten. Tevens kunnen wij ook de catering voor uw gasten verzorgen. Ook het inschrijven en het werken hiervan behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie

Conferenties Zelhem
Conferenties locaties Doorn

Het Brandpunt

In Doorn ligt het mooie Brandpunt, een unieke en authentieke locatie. Het conferentiecentrum is een historisch gebouw met veel mogelijkheden. Het Brandpunt heeft verschillende zalen en hotelkamers waar uw conferentiegasten kunnen overnachten. Onze keuken is professioneel en onze kok kookt graag voor uw gasten, van ontbijt tot diner.

Meer informatie

Limauges

De Betteld Limauges is een grote groepsaccommodatie en zalencentrum waar u perfect met grote groepen in verschillende zalen kunt samenkomen. Het is gelegen in de bossen onder Brussel. Er zijn verschillende zalen, ideaal voor verschillende bijeenkomsten. Uw conferentiegasten kunnen overnachten, er is plek voor 150 personen.

Meer informatie

De Betteld Limauges