De Betteld Groep

De Betteld Groep is een veelzijdig christelijk bedrijf in de recreatiesector met verschillende locaties in binnen- en buitenland. U vindt ons in Zelhem,  Amerongen, Limauges (B) en Amal (Se). De Betteld Groep biedt vakanties, groepsaccommodaties en conferenties. De Betteld is een christelijk bedrijf. Die christelijke identiteit komt sterk naar voren in de vakantieprogramma’s en de conferenties die er worden georganiseerd.

In Zelhem en Amal kunt u vakanties boeken en investeren in chalets. In Amerongen, Limauges en Zelhem vindt u verschillende groepsaccommodaties voor grote en kleine groepen. Zelhem is ook conferentiecentrum waar grote en kleine conferenties kunnen worden georganiseerd en bezocht. 

de Betteld Groep

Veelkleurigheid

Het christelijke karakter van het park geeft een bijzondere sfeer. Ondanks verschillen ervaren vakantie- en conferentiegangers eenheid rond Gods woord. Dit is juist het bijzondere van een verblijf op de Betteld. U bent in de gelegenheid christenen uit alle (kerkelijke) windstreken te ontmoeten en ervaringen met elkaar uit te wisselen. Voor talloze gasten is dit een verrijkende ervaring geweest! De ruimte voor deze ‘veelkleurigheid’ is één van de waarden waar we trots op zijn!

Bekijk alles on demand!

Op de Betteld nemen we al jaren bijbelstudies op. Misschien heb je er ooit wel eens een bijgewoond. Vanaf nu kun je alles terugkijken op ons videoplatform! Je hoeft alleen maar lid te worden, de eerste maand is gratis (daarna slechts €2,- per maand)! Je steunt hiermee ook meteen onze stichting Ondersteuning Evangelisatieverkondiging de Betteld, vanwaaruit wij het programma financieren. Het is een ANBI, dus je kunt het als gift opgeven bij de Belastingdienst. 2x Handig dus!

Lees hier meer over