Conferenties

Uw Webmaster  |  Feedback

Conferenties

Wilkin van de Kamp spreekt tijdens deze conferentie met Pasen over het boek Het Wonder van het Kruis. Het gaat over de laatste 18 uur van Jezus. Deze gratis conferentie wordt met Pasen, 30 en 31 maart 2018, gehouden op conferentiecentrum de Betteld te Zelhem, vlakbij Doetinchem.

Start: 30 maart 2018 om 10.00 uur
Einde: 31 maart 2018 om 17.00 uur

God heeft er de voorkeur aan gegeven mensen te redden,
die de onzinnige boodschap geloven
dat Christus voor hen aan het kruis is gestorven.’
(1 Korintiërs 1:21, Het Boek)

 

Viering Pasen Jezus

Wilkin van de Kamp omschreef in zijn boek Het Wonder van het Kruis de laatste 18 uur van Jezus. Het raakte duizenden mensen. Dit jaar organiseert Wilkin met Pasen deze viering om de dood van Jezus opnieuw te beleven.

Op Goede Vrijdag en Stille Zaterdag neemt Wilkin van de Kamp je op een indringende wijze mee naar de zeven momenten waarop het bloed van Jezus vloeide, waardoor de zeven wonderen van het kruis plaatsvinden.

De zeven keer dat Jezus gebloed heeft, vonden niet zomaar plaats. Het waren stuk voor stuk profetische momenten, honderden jaren daarvoor voorspeld, door God gewild en ingegeven. Door het wonder van het kruis voorzag God in vergeving, reiniging, verlossing, genezing, bevrijding en verzoening, zodat mensen een nieuw leven in Christus kunnen leiden.

U bent van harte welkom tijdens deze viering. Neem gerust uw familie of vrienden mee, en herdenk Pasen op een bijzondere manier in Zelhem, vlakbij Doetinchem.


GEEF U NU OP

 

Conferenties Agenda conferenties zelhem De Betteld conferenties zelhem