Alleen vakanties

Uw Webmaster  |  Feedback

Alleen vakanties

In dit rustige voorseizoen neemt Piet Passchier u mee op reis door de Achterhoek. Tijdens Piets studies volgt u Mozes in het boek Exodus. Thema: Van A naar Beter.

Vanuit dit prachtige vakantiepark gaat u op reis. U gaat, geestelijk gezien, op stap met de meest unieke reisleider die er ooit bestaan heeft, namelijk Mozes.

Alles is uniek aan deze bijzondere man Mozes. Neem de manier waarop God hem als reisleider heeft opgeleid en aangesteld. Denk aan de tijd van voorbereiding op de reis.

Nooit is een groep mensen als de Israëlieten zo bijzonder voorbereid op de reis naar het beloofde land. Het moment van vertrek slaat alles. Nog nooit vertoond in de geschiedenis. En dan de route die Mozes met het volk van God gaat nemen. Een volkomen verrassing.

De reis is veel meer dan je verplaatsen van A naar B. Het is een studiereis van A naar Beter. Tijdens de reis leert het volk belangrijke dingen die nodig zijn voor een gelovig leven in het beloofde land.

Dan volgt weer een verrassing: de studiereis gaat over in een huwelijksreis. God verbindt zich onderweg aan zijn volk zoals een man en vrouw zich aan elkaar verbinden.

Het is niet allemaal koek en ei. Een ernstige gebeurtenis onderweg lijt erto te leiden dat God niet langer meereist. Maar de biddende reisleider Mozes weet God te bewegen toch verder mee te reizen. Dit verschrikkelijke moment wordt tegelijkertijd een hoogtepunt onderweg: God laat zich op een unieke manier in zijn hart kijken.

Bijzonder is ook de manier waarop God met zijn volk meereist. Het volk verblijft in tenten, en God woont in hun midden in een tent.

Met de Bijbel open reizen we mee met deze bijzondere reisleider en wij verwachten onderweg het licht van Gods Geest die ons op deze reis zal verlichten een ook u in het geloof van A naar Beter zal brengen.

Uiteraard drinkt u op uw geestelijke reizen op z'n tijd koffie en thee. Het is een gezellige reis. Naast de geestelijke reis die u maakt, gaat u, als het weer het toelaat, ook nog letterlijk op pad om de prachtige omgeving van de Betteld te verkennen. 

U gaat een paar keer per fiets of wandelend op pad. Denk aan een boerderij waar u wordt ontvangen met koffie of thee. Hier zal dan een hagepreek worden gehouden over het reisthema. Dit staat dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag op de planning. U kunt de plek ook per auto bereiken. Maandag- en woensdagavond krijgt u avondkoffie met preek.

U kunt de hele reis maken, maar u mag ook een los onderdeel of dagtochtje bijwonen.


Reisprogramma

Maandagavond: Exodus 2 en 3 - Aangesteld: de reisleider wordt opgeleid

Dinsdagmorgen: Exodus 4-12 - Vertrek: de voorbereiding op de reis en een uniek vertrek.
Dinsdagmiddag: Exodus 13 - 18 - De reis wordt een studiereis

Woensdagochtend: Exodus 13 - 18
Woensdagmiddag: Exodus 19, 20, 24 - De reis wordt een huwelijksreis
Woensdagavond: Exodus 19, 20, 24

Donderdagochtend: Exodus 33, 34 - God laat zich door zijn geliefde in zijn hart kijken.
Donderdagmiddag: Exodus 32, 33 - Mozes, de biddende reisleider

Vrijdagochtend: Exodus 31, 35, 36 - Bijzondere mensen mogen Gods tent voor onderweg klaarmaken.

U bent van harte uitgenodigd deze reis samen met Piet Passchier te maken!

Alleen vakanties Vakanties agenda De Betteld vakanties zelhem