Alleen vakanties

Uw Webmaster  |  Feedback

Alleen vakanties

Deze week staat u een afwisselend programma voor jong en oud te wachten.

Kinderen in de basisschoolleeftijd vermaken zich dagelijks bij MEGAKIDS. Of bezorg ze een onvergetelijke tijd bij Camps4Kids.

Tieners beleven mooie avonturen met hoogstaande activiteiten en diepgaande ontmoetingen bij Royal Adventure. Spreker Ruud van Delft komt speciaal voor hen naar de Betteld.  

Voor volwassenen is Heiko van den Broek uitgenodigd. Hij spreekt over het thema Hart voor Nederland

Jongerenspreker Ruud van Delft werkt bij Agapè. Hij gaf jarenlang leiding aan Student Life, de studententak van Agapè. Daar coachte hij een team studenten die evangeliseren onder mede-studenten. Nu deelt Ruud zijn opgedane ervaring graag met jongeren. 'Evangeliseren is leuk en het kan op elk moment. Dat is wat ik graag wil doorgeven', aldus Ruud.


Wie is Heiko van den Broek?

Heiko en Agnes van den Broek werken sinds 1997 voor God bij stichting Agapè. Ze zijn begonnen als (straat)evangelist, secretaresse en trainers. Sinds 2006 zijn ze studentencoach voor Agapè’s StudentLife. Heiko maakt ook deel uit van de directie als hoofd Personeelszaken. Beiden hebben een passie om mensen bij God te brengen, waarbij Heiko’s hart bij evangelisatie en Agnes’ hart bij toerusting ligt. Heiko en Agnes hebben twee tienerzoons.

Foto: Heike en Agnes van den Broek


Deze week wordt georganiseerd in samenwerking met de Betteld en Agapè: een organisatie die Nederland wil bereiken met Gods liefde.

Alleen vakanties Vakanties agenda De Betteld vakanties zelhem