Vakanties & conferenties

Uw Webmaster  |  Feedback

Vakanties & conferenties

Start: 22 oktober om 15.00 uur
Einde: 27 oktober om 10.00 uur

Deze week geeft voorganger van Vrije Baptistengemeente Bethel Jacob Folkerts regelmatig Bijbelstudies over het thema De Bergrede. De inhoud van de Bergrede is helder, vlijmscherp en nog steeds actueel voor de tijd waarin u leeft. Jacob gaat in op wat Jezus zegt in zijn Bergrede en hoe u hier in uw dagelijks leven handen aan voeten aan kunt geven.

Wie is Jacob Folkert?

Jacob Folkerts (34) is getrouwd en vader van drie zoons. Hij woont in Drachten en is daar sinds september 2016 voorganger van Vrije Baptistengemeente Bethel. Daarvoor woonde het gezin op Texel en was Jacob voorganger van de Vrije Baptistengemeente Texel.

Van jongs af aan wilde Jacob predikant worden om mensen over het evangelie te vertellen. Na de middelbare school begon hij met de Evangelische Theologische Hogeschool in Veenendaal (later Ede) en daarna besloot hij door te studeren aan de Theologische Universiteit in Kampen van de Gereformeerde kerken Vrijgemaakt.

Het is Jacobs passie om over de grootheid van God en het werk van zijn Zoon de Here Jezus en zijn Heilige Geest te vertellen.

 

 

Vakanties & conferenties Alles De Betteld vakanties zelhem