Vakanties & conferenties

Uw Webmaster  |  Feedback

Vakanties & conferenties

Start: 12 augustus 2017 om 15.00 uur
Einde: 19 augustus 2017 om 10.00 uur

Deze week staat u een afwisselend programma voor jong en oud te wachten.

Kinderen in de basisschoolleeftijd vermaken zich dagelijks bij MEGAKIDS. Of bezorg ze een onvergetelijke tijd bij Camps4Kids.

Tieners beleven mooie avonturen met hoogstaande activiteiten en diepgaande ontmoetingen bij Royal Adventure.

Voor volwassenen is spreker Christian Tan uitgenodigd. Hij spreekt over Tenzij U mij zegent.

Op donderdag 17 augstus is een concert van Half a Mile of ga diezelfde avond naar de Holy Hiphop Night met Ramtin Wafi.

Christian spreekt over het onderwerp Tenzij U mij zegent. Het thema is gebaseerd op Jakobs uitspraak als hij niks anders meer kan, God heeft hem helemaal gebroken en geleerd dat hij nergens anders meer op kan vertrouwen dan Gods hulp: 'Ik laat U niet gaan, tenzij U mij zegent'.

Christian gaat het hebben over de vastberadenheid die God in u wil leggen om Zijn Koninkrijk te zien komen. Het is een volharding die zich vastbijt in Gods beloften, ondanks welk geweld er ook op u wordt losgelaten. Christian haalt een uitspraak aan van evangelist Leonard Ravenhill: 'De enige reden dat we geen opwekking hebben, is omdat we bereid zijn te leven zonder'.

Christian denkt ook aan de weduwe die de slechte rechter niet met rust laat, Kaleb die zich vastbijt in Gods belofte ondanks een lauwe generatie, Bartimeüs die doorschreeuwt terwijl iedereen hem maant te zwijgen, Jezus die doet alsof Hij verdergaat en pas binnenkomt als de Emmaüsgangers aandringen, de vrienden vd verlamde die doorzetten en het dak openbreken ondanks een vol huis, en zo zijn er nog veel meer voorbeelden.


Foto: Christian TanVakanties & conferenties Alles De Betteld vakanties zelhem