Deelnemers
Leiders
RA voor je jeugdgroep!
Programma boekje
jeugd jeugd-programma jeugd jeugd-programma jeugd jeugd-programma jeugd jeugd-programma jeugd jeugd-programma jeugd jeugd-programma jeugd jeugd-programma jeugd jeugd-programma jeugd jeugd-programma jeugd jeugd-programma

Deelnemers

 

Christelijke tienervakantie

GEEF JE NU OP

Ben jij al helemaal klaar voor Royal Adventure 2018? We hebben weer een te gek programma samengesteld voor tieners (12 - 17 jaar) met veel fun, friendship en awesome sprekers.

Royal Adventure: de beste investering tijdens je vakantie, want hier kun je God ontmoeten en geestelijk groeien!

Royal Adventure wordt gehouden op christelijke camping De Betteld in Zelhem. Sinds zeven jaar is Royal Adventure het nieuwe jeugdprogramma van De Betteld in samenwerking met Royal Mission. In de zomer 2016 deden er zelfs meer dan 900 jongeren en leiders mee. Dit jaar kun je ook het Royal-Adventure-avontuur aangaan tijdens de meivakantie en de herfst. Dus wees er bij. Heerlijk om Gods zegen in dit project te zien.

Wij hebben er enorm veel zin in en genieten ervan als jeugd en leiders goede keuzes maken en geestelijk groeien. 

Royal Adventure is een goed georganiseerd tienerprogramma met sporttoernooien, elke week wel een concert, goede sprekers, Talent voor de Koning, worship en genoeg vrije tijd voor een heerlijk vakantiegevoel.

Royal Adventure is survivalbanen, touwtrekken of zeepbanen. Gezelligheid, lachen en genieten. Gewoon leuk! Dé plek om te investeren in je relatie met Jezus. Vriendschap, connecten, diepe gesprekken en coole leiders. Onder de indruk zijn van Gods liefde en kracht. Vakantie, ontspanning, zwemmen, op het terras hangen en chillen. Lekker sporten, samen eten, domme games en lekker praten.


Hoe kun je deelnemen?

Er zijn twee manieren:

 • All-in: je neemt deel aan een Royal Adventure en slaapt in de herberg. Deelname: € 199,- per week.
 • Just program: je neemt deel aan Royal Adventure en slaapt en eet met je ouders op de camping. Deelname: € 50,- per week. (€ 5,- korting als je vooraf hebt aangemeld). Voor tweede en volgende weken is deelname slechts € 35,-.

Deelnemers zijn 12 t/m 18 jaar oud. Je mag mee als leider vanaf 18 jaar.


Teams

Hoe word je ingedeeld?


Alle deelnemers worden ingedeeld in teams van 5 à 6 deelnemers o.l.v. 1 teamleider. Je kunt aangeven bij wie je in het team wilt.


TRACKS: Op leeftijd?

Omdat we persoonlijk aandacht willen geven op jouw niveau hebben we twee tracks op leeftijd. We houden dit ongeveer aan bij alle teams.

Discover: Deelnemers 12 - 15 jaar

Explore: Deelnemers van 15 - 18 jaar

 

Gastspreker

De gastspreker voor de herfst wordt verzorgd door FMF. Houd deze website in de gaten voor de details. 

Martin Koornstra

Dit programma is speciaal samengesteld door de bekende jongerenspreker en -leider MARTIN KOORNSTRA. Samen met andere jongeren heb je de tijd van je leven met veel activiteiten en diepgaande meetings met God en met elkaar.

Ontmoeting

Verwacht vooral veel van God tijdens Royal Adventure. Het ervaren van God en een ontmoeting met God tijdens hun vakantietijd is dé belangrijkste reden dat zoveel jeugd elke keer weer terugkomt. Zonder overdrijven kunnen we zeggen dat het levens van veel gasten totaal op z'n kop heeft gezet. Hij is het waar alles om draait en tijdens je vakantie zul je worden uitgedaagd om Hem nog beter te leren kennen en nog radicaler te volgen.

Lees hier naar ervaringen van ex-deelnemers.


Leiders

Ga de uitdaging aan en geef je op als (jonge) leider bij Royal Adventure.

GEEF JE NU OP!


Ben je 18 jaar of ouder dan kun je het verschil maken tijdens deze vette christelijke vakantie week. Als leider krijg je een geweldig team van tieners onder je hoede. Verder doe je gewoon mee met het programma (sporttoernooien, elke week wel een concert, bijbelstudies van goede sprekers, Talent voor de Koning, worship met Hanne de Vries en nog veel meer).

Royal Adventure biedt jou een geweldige kans om volop deel te nemen aan het programma tijdens deze vakantieweek én te groeien in leiderschap. Onzeker? Niet doen! Je krijgt coaching van Martin Koornstra en zijn Royal Mission Team en je kunt altijd met vragen bij hen terecht.

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor een team van hooguit zes tieners. Een prachtige uitdaging die je al kunt meemaken voor € 60,- all inclusive. Daarbij zit een bed in de herberg, het programma, leiderschapstraining, eten & drinken.

Doe mee, en geniet van deze vakantie vol vrijheid, en momenten dat je echt aan de bak moet en groeit in je leiderschap. We beloven je nu al een onvergetelijke vakantie.

Lees hier de ervaringen van leiders die je zijn voorgegaan.


RA voor je jeugdgroep!

Als jeugdleider is het een flinke klus een leuke, gezellige en leerzame jeugdweek in elkaar te zetten. Bij Royal Adventure (RA) hoef je je daar geen zorgen over te maken.

Het compleet verzorgde programma ligt al klaar met:

 • Een goede jeugdspreker
 • Sporttoernooien en te gekke spellen
 • Gospelconcert of ander optreden
 • Aanbidding met coole band
 • Genoeg vrije tijd voor een heerlijk vakantiegevoel
 • Ruimte om regelmatig met je eigen jeugdgroep samen te komen

Deze week groei je met je tienergroep dichter naar God én naar elkaar. Aansluiten bij RA betekent een onvergetelijke week voor je tienergroep met een goed georganiseerd tienerprogramma.


In 2017 kun je kiezen uit de volgende weken:

 • meivakantie: 24 - 29 april
 • 10 - 15 juli
 • 17 - 22 juli
 • 24 - 29 juli
 • 31 juli - 5 augustus
 • 5 - 12 augustus
 • 14 - 19 augustus
 • 16 - 21 oktober

 

VRAAG NU MEER INFO

Waar?

Royal Adventure wordt gehouden op christelijk vakantiepark De Betteld midden in de groene Achterhoek. Het park ligt vlakbij mooie landerijen, pittoreske dorpjes en de stad Doetinchem. Op het park is genoeg te doen. Zo heb je:

 • Café met pooltafels
 • Het centrale plein waar aan een van de gezellige tafeltjes lekker kunt kletsen
 • Snackbar
 • Betteld Shop met kleine supermarkt en boek & gifts
 • Recreatieplas met ligweide
 • Buitenzwembad met glijbaan
 • Evenementenhal waar concerten worden gehouden en binnenspellen worden georganiseerd.

Slaapplekken

Samen met je tienergroep slaap je in de jeugdherberg op 1 of 2 slaapzalen met stapelbedden (meisjes en jongens gescheiden). De slaapzalen komen uit op de Bovenzaal. In een van de andere zalen staat er bij het ontbijt, lunch en diner een heerlijk buffet voor je klaar. Dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen.

Prijzen

Met je jeugdgroep boek je voor € 189,- p.p. deze compleet verzorgde vakantieweek. Dit is inclusief te gek programma, alle maaltijden en overnachtingen. Bij elke 5de deelnemer mag 1 jeugdleider gratis mee!

Extra

Allerlei tieners sluiten zich elke zomerweek aan bij de populaire RA-zomerweken. Zo zijn er tieners waarvan de ouders op de camping verblijven; zij eten en slapen bij hun ouders. Er zijn ook tieners die individueel een RA-vakantieweek boeken; zij slapen en eten in de jeugdherberg. De tieners komen uit allerlei kerken en stromingen, van pinkstergemeente tot aan de gereformeerde bond. Een verrijking om elkaar te leren kennen.

Eén ding hebben alle tieners gemeenschappelijk: zij geloven in God en dat Jezus voor hun zonden aan het kruis is gestorven en weer is opgestaan.

Je begrijpt het al: ga met je jeugdgroep van de kerk naar Royal Adventure en heb samen de tijd van je leven.  

VRAAG NU MEER INFO

 

Programma boekje

Wil je een indruk krijgen van wat we allemaal doen tijdens Royal Adventure? Bekijk dan hier het programmaboekje van 2015.

Uw Webmaster  |  Feedback

Programma boekje

Programma boekje Jeugd programma De Betteld vakanties zelhem