jeugd talent-voor-de-koning foldersjeugd talent-voor-de-koning foldersjeugd talent-voor-de-koning foldersjeugd talent-voor-de-koning foldersjeugd talent-voor-de-koning folders

Talent voor de Koning

 

Elke zomer houden we op de donderdagavond de Betteld Talentenjacht genaamd “Talent voor de Koning”. Heerlijk om te zien dat mensen een stimulans krijgen in het zoeken naar hun talent en bestemming. Iedereen mag daar aan mee doen. Hierbij een uitleg hoe het in z’n wek gaat:  

  1. Op de donderdagen in de zomer houden wij Talent voor de Koning. Een jury kiest veelal twee winnaars per gehouden avond. De muzikale leiding ligt bij Hanne de Vries en band. Hanne de Vries bepaalt wie wordt toegelaten, 10 tot 15 deelnemers. De jeugdavond wordt op video gestreamd. Deelname is 12+.

  2. De winnaars nemen met de geluidsman hun lied op en dat wordt uitgezonden via het radiostation Bright FM. (indien mogelijk)

  3. De winaars willen we adviseren om zelf een videoclip te maken met de smartphone om deze op Youtube the plaatsen met de naam: Betteld – Talent voor de Koning - “je eigen naam”.

  4. De twee winnaars treden op in de zondagdienst, liefst de zondag meteen na de betreffende donderdag. De zondag wordt ook op video gestreamd.

  5. De finalisten komen allemaal bij elkaar tijdens een grote finale en daar bepaalt de jury wie 1e, 2e en 3e wordt. In principe doen we dit op de feestelijke zondagavond tussen de weken in de herfstvakantie.

  6. Van de finale wordt een DVD gemaakt en deze is te koop voor € 9,90  Het is een interne Betteld productie. Winnaars die mee willen doen aan de finale, kopen 10 van deze DVD's in voor de inkoopprijs van € 5,-. Ze verkopen deze in hun netwerk voor een zelf gekozen prijs. Daarmee helpen ze ons om wat budget te genereren voor de onkosten op een heel eenvoudige wijze.

  7. Daarnaast komt er af en toe een Talent voor de Koning concerttour met de band van Hanne en een bekende artiest en daar mogen per keer een aantal winnaars optreden. Winnaars worden verzocht mee te helpen met plaatselijke werkgroepen om zo'n concert op te zetten in hun regio.

 

Als meer wil weten, stuur dan een mail naar gerhard@betteld.nl.

 

Uw Webmaster  |  Feedback

Talent voor de Koning

Talent voor de Koning Talent voor de koning De Betteld vakanties zelhem