Alleen vakanties

Uw Webmaster  |  Feedback

Alleen vakanties

Deze meivakantie wordt een geweldige tijd voor kinderen, tieners en volwassenen.


Feestelijke meivakantie


Tijdens deze meivakantie kunt u op christelijke camping de Betteld genieten van studies van John en Tamara Meijerink. Beiden werken al 15 jaar bij YWAM, King's Kids International en zijn gespecialiseerd in generaties en gezinnen. Deze vakantie geven ze bijna dagelijks onderwijs. 


's Avonds treedt kindertheater Knettergek op met het programma Woordeloos. Met 5 kleuren wordt het evangelie uitgelegd met veel verschillende goocheltrucs, filmpjes en liedjes. De theaterspelers betrekken de kinderen volop bij hun acts. De voorstelling wordt afgesloten met een quiz tussen jongens en meisjes.

Kinderen kunnen op een andere avond rekenen op een echte verrassingsact.


Christelijke camping


Verder wordt op de christelijke camping drie dagen lang de evenementenhal omgebouwd tot speelparadijs. Kinderen kunnen zich gewoonweg niet vervelen met bioscoop, springkussens, te gekke spellen, WII-spellen en nog veel meer.


Programma voor jong en oud


En dat is nog niet alles. Elke doordeweekse dag worden kinderen verwacht bij de christelijke kinderclub. Een geweldig programma geleid door Albert en Michelle van der Heide waar God op een eigentijdse manier wordt grootgemaakt.

Voor tieners (12 - 18 jaar) is Albert van der Heide uitgenodigd. Schrijf je snel in voor Royal Adventure, en doe mee aan hoogstaande activiteiten en heb diepgaande ontmoetingen met leeftijdsgenoten en natuurlijk met de hoogverheven God die oog heeft voor jou.

Alleen vakanties Vakanties agenda De Betteld vakanties zelhem