Alleen vakanties

Uw Webmaster  |  Feedback

Alleen vakanties

Meivakantie: kinderfeest


Deze meivakantie kunnen kinderen zich gewoonweg niet vervelen. Een evenementenhal wordt omgebouwd tot speelparadijs, kinderartiesten als Reni & Elisa Krijgsman en Jo de Rijck geven 's avonds een optreden en dan heb je ook nog elke doordeweekse dag MEGAKIDS. Deze meivakantieweek moet je als kind gewoon op De Betteld zijn.

En ook voor volwassenen staan boeiende, leuke en gezellige dingen op het programma. Psycholoog Rob Hondsmerk geeft studies over het onderwerp Connected. Hij wil daarmee christelijke ouders ondersteunen in hun opvoeding.


Speelparadijs

Op maandag, dinsdag en woensdagmiddag (24 - 26 april) wordt de grote zaal omgebouwd tot heus kinderspeelparadijs. Verschillende grote springkussens staan klaar voor een middag vol vertier. Denk aan:

In de avonden genieten kinderen van optredens van christelijke artiesten. Zo komt Jo de Rijck langs met zijn voorstelling 'Tijger Gezocht' en geven Reni en Elisa Krijgsman een prachtig kinderconcert. Het derde optreden is nog een verrassing, maar wordt zeker net zo leuk of zelfs nog leuker. 


Suikerspin

Leg op Koningsdag je kleedje neer in het centrum van De Betteld. Bekijk elkaars spulletjes, eet een heerlijke suikerspin en heb een ouderwets gezellige koningsdag. Vergeet dus niet je oude speelgoed mee naar De Betteld te nemen.

Kortom: uw kinderen beleven deze meivakantie een fantastische vakantie waarin ze ook nog eens God beter leren kennen.


Supergaaf tienerprogramma

De jeugd sluit zich deze week aan bij het supergafe tienerprogramma Royal Adventure. Dit mag je niet missen. Hoogstaande activiteiten ein diepgaande ontmoetingen staan op het programma. Heb een onvergetelijke tijd met veel fun, friendship en sport en MELD JE NU AAN 

Wie is Rob Hondsmerk?

Rob Hondsmerk is oprichter en directeur van Generations Consultancy, orthopedagoog en sinds 2000 GZ-Psycholoog. Rob is  getrouwd en vader van vier dochters. De combinatie van hulpverlening met organisatie en management heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in zowel zijn studie als werk. Zeventien jaar lang leidde Rob Stichting Chris en bouwde hij van deze vrijwilligersorganisatie een AWBZ-erkende instelling.

Na de fusie van Stichting Chris met De Hoop ggz in 2007, realiseerde hij als directeur Kinder- en Jeugdzorg twee klinieken: een kliniek voor kinder- en jeugdpsychiatrie en een kliniek voor jeugdige verslaafden. De werkzaamheden hiervoor liepen uiteen van het begeleiden van de bouw tot het maken van behandelplannen en het aannemen van personeel. Binnen een jaar waren beide klinieken HKZ-gecertificeerd. Na al deze werkzaamheden besloot hij een nieuwe stap te zetten en zijn kennis en ervaring op brede schaal beschikbaar te maken voor (zorg)organisaties, kerkelijke gemeenten en andere initiatieven.

Naast zijn werk voor Generations Consultancy besteedt hij als GZ-psycholoog een deel van zijn tijd aan hulpverlening. Hij begeleidt individuele (jong-)volwassenen, ouders (en hun kinderen) en ook echtparen.

Alleen vakanties Vakanties agenda De Betteld vakanties zelhem