Conferenties

Uw Webmaster  |  Feedback

Conferenties

Start: 27 oktober om 9.30 uur
Einde: 28 oktober om 17.00 uur

LET OP: Deze conferentie is bijna volgeboekt. Overnachten op de Betteld is niet meer mogelijk.

Omdat het dit jaar tien jaar geleden is dat de Vrij Zijn Weekenden in Nederland zijn begonnen, komen we samen om te vieren dat God goed is.

Het leven dat God ons geeft is het waard is om volledig geleefd te worden. God wil dat wij Hem in het middelpunt van ons leven zetten en volop genieten van zijn aanwezigheid.

Natuurlijk verloopt ons leven niet altijd soepeltjes of zoals wij wensen. Maar wie het leven viert in het licht van Gods liefde, zal ontdekken dat het leven met Hem iedere dag een beetje mooier wordt. Kom tot leven, durf te voelen en voluit te leven vanuit je relatie met God!

Kom ook naar het Vrij Zijn Weekend in Zelhem. Een weekend vol bijbels onderwijs, aanbidding, humor, bemoediging en ontmoeting. Een weekend waarin we het leven vieren in het licht van Gods liefde.

GEEF U HIER OP


Genezingsdienst
Op vrijdagavond houden we opnieuw een genezingsdienst met Martin Koornstra. De afgelopen weekenden mochten we zien hoe God veel mensen genezen en bevrijd heeft. Ook nu komen we vol verwachting bij elkaar om te zien hoe Jezus mensen aanraakt en hersteld.

Conferenties Agenda conferenties zelhem De Betteld conferenties zelhem