Conferenties

Uw Webmaster  |  Feedback

Conferenties

Start: 27 januari om 9.30 uur
Einde: 28 januari om 17.00 uur

GEEF JE HIER OP


Deze dagen wordt het Vrij Zijn Weekend gehouden met sprekers Wilkin van der Kamp, Willem Ouweneel, Jan Pool en Martin Koornstra.

Thema: ‘WONDER BOVEN WONDER’

God is dé God van wonderen. Daarom krioelt het in de Bijbel van de wonderen. Wonderen zijn nog steeds het bewijs dat Jezus leeft en dat God bestaat. Dit weekend staan we stil bij de zeven wonderen van Jezus, die door de evangelist Johannes zijn opgetekend.

Het getal zeven speelt een belangrijke rol in zijn evangelie. Zeven is het getal van de volheid: in elk wonder wil Johannes iets van de grootheid van God zichtbaar maken. Wilkin, Martin, Jan en Willem nemen je dit weekend mee om je in elk wonderverhaal een unieke kant van Jezus te laten zien.

Bovendien koppelen ze elk wonder aan een van de zeven bekende ‘IK BEN’-woorden van Jezus. Strek je dit weekend uit naar meer van God door dé God van wonderen te leren kennen.

Kom ook naar het Vrij Zijn Weekend in Zelhem. Een weekend vol bijbels onderwijs, aanbidding, humor, bemoediging en ontmoeting. Een weekend dat bol staat van Gods wonderlijke liefde en kracht.

Genezingsdienst
Op vrijdagavond houden we opnieuw een genezingsdienst met Martin Koornstra. De afgelopen weekenden mochten we zien hoe God veel mensen genezen en bevrijd heeft. Ook nu komen we vol verwachting bij elkaar om te zien hoe Jezus mensen aanraakt en herstelt!


GEEF JE HIER OP

Conferenties Agenda conferenties zelhem De Betteld conferenties zelhem