Conferenties

Uw Webmaster  |  Feedback

Conferenties

Vrijdagmiddag 22 september - zaterdag 23 september én
Vrijdagmiddag 6 oktober - zaterdag 7 oktober

Van verwijdering naar verbinding!!­

 

Voelen jullie je eenzaam in de relatie?  Praten jullie weinig over jullie diepere gevoelens met elkaar? Maken jullie ruzie en geven jullie elkaar de schuld van de relatieproblemen?  Leven jullie langs elkaar heen? Beleven jullie nauwelijks nog intieme momenten, zoals knuffelen en seks?  

Als dit zo is, dan zitten je duidelijk in een neerwaartse spiraal. Veel stellen lopen in hun liefdesrelatie tegen specifieke relatieproblemen aan. Het overgrote deel maakt een veranderingsproces door en vragen zich af:

De balans opmaken

Heb je het gevoel te hebben gefaald of is je relatie saai geworden. Oorzaken kunnen zijn dat opgroeiende kinderen alle aandacht en energie opslurpen. Verminderde seksualiteit, zeker als je wat langer bij elkaar bent. Je leven is een sleur geworden en jullie maken nauwelijks tijd voor elkaar. Jullie zijn niet de enigen! Veel stellen ploeteren voort zonder hulp te zoeken. Toch hoeft het niet zo te zijn: ook jullie kunnen leren om al deze dingen het hoofd te bieden en veilig en geborgen bij elkaar te voelen.

 

Praktijk Psyso biedt handvatten–Emotional Focus Therapie (EFT)

Ervaren christelijke relatie therapeuten begeleiden jullie aan de hand van het “Houd me Vast”-programma om de verbinding weer te herstellen. Met als resultaat dat je je weer goed en geborgen bij elkaar voelt.  Op deze manier kunnen jullie je relatie herstellen! Voorwaarde is dat jullie beiden ervoor willen gaan. Echt in jullie relatie willen investeren en tot actie komen! Als jullie dat doen, dan kunnen jullie samen weer groeien naar een liefdevolle relatie.

 

https://www.youtube.com/watch?v=WZ2DulaEAWY

 

https://www.youtube.com/watch?v=NMtE56aEgow&t=2s

Kosten voor 2 weekenden: €499,- per echtpaar inclusief catering en exclusief overnachting. (Overnachting op christelijk vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld v.a. € 115,- Meer informatie bij Psyso op aanvraag.)

Conferenties Agenda conferenties zelhem De Betteld conferenties zelhem